THE ULTIMATE GUIDE TO برای کبد چرب چه باید کرد

The Ultimate Guide To برای کبد چرب چه باید کرد

The Ultimate Guide To برای کبد چرب چه باید کرد

Blog Article

یک سیب در روز، راز سلامت کبد است. سیب سرشار از پکتین، یک فیبر محلول است و می تواند سموم سیستم گوارش و کلسترول خون را کاهش دهد و هم چنین از کار زیاد کبد جلوگیری می کند.

مصرف مداوم کربوهیدرات‌های تصفیه شده، حجم چربی انباشته در کبد را افزایش می‌دهند؛ به‌خصوص در مواردی که مصرف‌کنندگان جزو افراد بسیار چاق یا مقاوم به انسولین باشند.

فکر کنم برای کبد چرب بهترین رژیم نخوردن روغن ها باشه ونخوردن نمک ونخوردن شکر وچربی وگوشت قرمز که اینها ویران کننده بدن هستند خوردن اب لیمو ترش ویه قاشق چای خوری زرچوبه تا چهل روز ناشتا معجزه میکنه

این مرحله، شدیدترین حالت کبد چرب است. در این حالت، حجم بافت‌های زخمی بیشتر شده و کبد دچار مچاله‌گی و تورم خواهد شد. به این شرایط، سیروز کبدی گفته می‌شود. معمولا سیروز کبدی بعد از سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق می‌افتد. در مواردی مشاهده شده که افراد مبتلا به سیروز کبدی دچار دیابت نوع ۲ هم هستند.

چنانچه این تجمع چربی افزایش پیدا کند، بافت‌های کبد متورم شده و آسیب می‌بیند. پیشروی این آسیب‌ها منجر به سیروز کبدی خواهد شد که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت.

بنابراین، عادات غذایی سالم را دنبال کنید و برای تنظیم موثر کلسترول خود تلاش کنید.

زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند

بعد از برداشتن ماسک ورقه ای صورت را بشوییم؟ بعد از ماسک چی به صورت بزنیم؟

این نوع شدید از گریدهای کبد چرب است که علائم ظاهری دارد و برای بهبود آن درمان‌های جدی و دارویی ضرورت دارند. در این مرحله، کبد به شدت زخم شده و نمی‌تواند خود را بهبود بخشد. با این حال، ابتلا به سیروز، مدت طولانی و گاهی چند دهه طول می‌کشد. بنابراین، زمان کافی برای اقدام، قبل از شروع بحران از دست رفتن کبد وجود دارد.

نوشیدنی‌هایی که شیرینی و قند زیادی دارند، از رژیم غذایی خود حذف نمایید.

غلات، دانه‌ها و آجیل را به رژیم کبد چرب تغذیه غذایی خود بیافزایید که سرشار از فیبر هستند.

کنترل سطح کلسترول: یک روش سالم برای جلوگیری از مصرف چربی‌های اشباع در رژیم غذایی می‌تواند کبد چرب را معکوس کند.

البته اگر مکمل‌های شیرین بیان را مصرف می‌کنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروییدی تداخل داشته باشد؛ همچنین خانم‌های باردار، افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت یا بیماری‌های قلبی، کلیوی برای مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنند.

سونوگرافی شکم که اغلب اولین آزمایش در هنگام مشکوک شدن به بیماری کبدی است.

Report this page